Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Vali Meral ve Eşi Kız Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Güncel

İlimiz Valisi Fahri Meral ve eşi Zehra Meral, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi’nde eğitim gören kız öğrencilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

06 Mart 2019 Çarşamba günü Karaman Kız Öğrenci Yurdu sosyal tesislerinde gerçekleşen kahvaltı programında Vali Fahri Meral’e, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek de eşlik ettiler.
Kahvaltı programında öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Meral, yurtta kalan öğrencilerin sorun ve isteklerini dinledi. Öğrencilere eğitim ve öğretimlerinde başarılar dileyen Vali Meral, yapılan kahvaltının ardından öğrencilerle birlikte yemekhanede kahvaltı yapmakta olan diğer öğrencilerin masalarını da gelerek bir süre sohbet etti. 
Kız öğrenciler ise Vali Fahri Meral ve eşi Zehra Meral ile Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül’ün düzenlenen kahvaltı programında beraber olmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.