Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Vali Murat Koca: “Gazetecilerimizin Gününü Kutluyorum”

Güncel

Ilimiz Valisi Murat Koca, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler günü nedeniyle bir mesaj yayinladi.

Vali Koca mesajinda, “Gazetecilerin haklarini "fikir isçisi" olarak düzenleyen 5953 sayili Basin Mesleginde Çalisanlarla Çalistirilanlar Arasindaki Münasebetlerin Tanzimi Hakkinda Kanunun 1. Maddesinde degisiklik yapan 212 sayili Kanun, bundan 52 yil önce 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüge girmistir. Bu gün, Çalisan Gazeteciler Günü olarak kutlanmaktadir. Zor sartlar altinda gazetecilik görevi yapan, halki dogru, güvenilir, tarafsiz, ilkeli ve seviyeli bir habercilik anlayisi içinde bilgilendiren basin mensuplarimizin üstlenmis olduklari bu görev, demokrasi kültürümüzün gelismesinde, saglikli bir toplum düzeninin yapilanmasinda çok önemli bir yere sahiptir. Bu düsüncelerle, her türlü zorlu sartlarda son derece özverili bir sekilde gayret göstererek, kendi etik degerlerini de titizlikle takip eden, tarafsiz habercilik unsurlarini göz önünde bulunduran, dogru ve hizli haber iletmeyi ilke edinerek çalisan yerel ve ulusal basin mensuplarimizin ve çalisanlarinin, “10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.

Halk Sagligi Müdürü Altunsoy: Kamuoyunun Aydinlatilmasinda Özveriyle Çalisan Gazetecilerimizin Günü Kutlu Olsun
Halk Sagligi Müdürü Dr. Ali Riza Altunsoy, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler günü nedeniyle yayinladigi mesajinda, “Dogru, tarafsiz, objektif, ilkeli ve dürüst yayincilik prensiplerinden ödün vermeden, Ilimizin, Ülkemizin sorunlarini kamuoyuna aktarip, kamuoyunun aydinlatilmasinda büyük bir özveriyle çalisan tüm basin mensuplarinin 10 Ocak 2013 Çalisan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum” dedi.
Il Saglik Müdür Vekili Koyuncu: Basin Mensuplarimizin Günü Kutlu Olsun
10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü nedeniyle Il Saglik Müdür Vekili Dr. Serkan Koyuncu bir mesaj yayinladi.
Koyuncu mesajinda, “Ilkeli ve tarafsiz yayincilik anlayisiyla, vatandaslarimizin haber alma hakki dogrultusunda, toplumun vicdan ve duygularina da tercüman olarak, olaylari aktaran basin mensubu arkadaslarimiz, idareciler olarak bizlere de çalismalarimizda büyük faydalar saglamaktadir. Saglik alaninda yürüttügümüz çalisma ve projelerin, vatandaslarimiz tarafindan bilinip sahiplenilmesinde, ilimizde olan gelismeleri halkimiza anlatarak bilgilenmelerinin saglanmasinda, en önemlisi de devlet ve millet arasinda köprü görevini yerine getirirken, zaman ve mekân farki gözetmeden, mesleki risklerinin fazla olmasina aldirmadan cani gönülden görevini ifa eden, basta yerel basinimizin degerli çalisanlari olmak üzere tüm gazetecilerin ‘’10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’’'nü kutlar, saygilar sunarim” dedi..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.