Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Velbesa Kahvaltı Salonu Hizmete Açıldı

Güncel

Aileleri ve çocukları hem oyun alanı hem de lezzetleri ile cezbedecek yeni bir mekan ilimiz hizmet sektörüne kazandırıldı.

Kahvaltılar, hamur ve bulgurdan oluşan lezzetlerin günlük olarak hazırlanıp servis edileceği Velbesa Kahvaltı Salonu 23 Mart 2019 Cumartesi saat 16'da açıldı. İşletme yetkilileri yaptıkları açıklamada "Ailelerin çocukları ile gelebilecekleri nezih bir mekanı Karamanımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Eko, Standart ve VİP kahvaltı olarak üç farklı kahvaltı seçeneğini, sıkma, börek, çorba, tost çeşitlerini vatandaşlarımızın damak tadına Velbesa farkı ile sunduk. Alanında en iyisi olmak amacıyla Şimşek Prestij Konutları altında hizmet veriyoruz. 0-7 yaş arası çocuklardan herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Çocuklarımız için özel bir oyun alanı oluşturduk. Halkımızın gösterdiği yoğun ilgi ve alakadan ötürü teşekkürlerimizi iletiriz" dediler. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.