Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Yeni Yönetimden Tesekkür Ziyareti

Güncel

2015 Kasim ayinda Madeni Tornacilar, Kaynakçilar, Oto Motor ve Benzeri Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskanligina yeniden seçilen Cemal Özbay ve Yönetim Kurulu üyeleri Vali Murat Koca`ya tesekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarete Madeni Tornacilar, Kaynakçilar, Oto Motor ve Benzeri Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Cemal Özbay, yönetim kurulu üyeleri Bekir Kocatürk, Osman Silay, Ramazan Soyyigit ve Ahmet Recep Alper katildi.
Oda Baskani Cemal Özbay, çalismalari hakkinda Vali Koca’ya bilgi verirken, geçtigimiz günlerde S.S. Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Küçük Sanayi Sitesi Yapi Kooperatifi’nin ihaleye girerek, Il Özel Idaresinden arsa temin etmesiyle tornacilar, tamirciler, kaynakçilar ve benzeri esnafimizin is yeri sorunlarini çözüme kavusturmasinda Vali Murat Koca'nin verdigi desteklerden dolayi mütesekkir olduklarini ifade etti.
Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden Vali Koca yeni yönetime görevlerinde basarilar diledi.
Tesekkür ziyareti hatira fotografi çekilmesiyle sona erdi.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.