Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Yollarbaşı Köyünde 30 Hektar Arazi Ağaçlandırılıyor

Güncel

Vali Fahri Meral, İl Özel İdaresince Yollarbaşı köyünde gerçekleştirilen fidan dikim programına katıldı.

22 Mart 2019 Cuma günü Yollarbaşı İmirme Mevkiinde gerçekleştirilen fidan dikim programına; Vali Fahri Meral, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Ali Yener Terlemez, kurum müdürleri, il özel idare personeli, Larende Anadolu Lisesi öğrencileri ve köy halkı katıldı.
Fidan dikimi yaptıktan sonra ağaçlandırma sahasını inceleyen Vali Meral, yetkililerden bilgiler aldı. Daha sonra öğrenciler ve diğer personeller ile fidan dikmeye devam etti.
İl Özel İdaresi tarafından Yollarbaşı Köyü İmirme Mevkiinde 30 hektarlık bir alana dikilecek olan badem çeşitlerinden oluşan toplam 12 bin fidanın bakımı il özel idaresi tarafından yapılacak. Fidan dikiminin ardından Özkes Deresi üzerine inşa edilen ve 2018 yılında işletmeye açılan Yollarbaşı Göletinde incelemelerde bulunan Vali Fahri Meral, yetkililerden bilgi alarak bölgeden ayrıldı.


 

Yorumlar (1)

Hemşeri 5 Yıl Önce

Ne işe yarıyo o gölet bilen varsa beri gelsin!?? Sadece doğanın dengesini baltalayıp çölleştiriyorlar güzelim memleketi, yazıklar olsun ve bi sürü de para gidiyor bu amaçsız göletlere :((

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.