Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Yunanistan Ile Ortak Proje: Okumak Gelismektir

Güncel

Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlari çerçevesinde hazirlamis olduklari Comenius Projeleri kabul edilen Fatih Anadolu Lisesi, proje çalismalari için Yunanistan’a gidiyor.

Fatih Anadolu Lisesi Proje Ekibi, Il Milli Egitim Müdür Vekili Hasan Hüseyin Oduncu’yu makaminda ziyaret ederek projeleri hakkinda bilgi verdiler. Ziyarette Okul Müdürü Süleyman Öztürk, “Okulumuz proje ekibinden 4 personelimiz ve 4 ögrenci ile ‘Okumak Gelismektir’ adli proje kapsaminda 26-31 Mayis 2014 tarihleri arasinda Yunanistan’da gerçeklesecek olan proje toplantisina katilacagiz. Projemiz kapsaminda, toplantiya katilacak diger AB ülkelerine ülkemizi ve insanimizi daha iyi ve dogru tanitma firsati bulacagiz. Proje çalismalarimizi, ortaklarimiz ile paylasarak ülkemizin tarihi ve turistik yerlerini tanitacagiz. Ayrica farkli kültürleri tanima firsati bulacagiz.” dedi.
Fatih Anadolu Lisesi Proje Ekibini agirlamaktan dolayi memnuniyetini dile getiren Il Milli Egitim Müdür V. Hasan Hüseyin Oduncu projeyi hazirlayan okul idareci ve ögretmenlerine çalismalarindan dolayi tesekkür etti.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.