Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Dünyaca Ünlü Yazar Çocuklarla Buluştu

Kültür/Sanat

İlimizde İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nün 55’inci Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Çocuk edebiyatının dünyaca ünlü yazarı Yalvaç Ural, çocuklarla buluştu.

Yunus Emre Nikah Salonu’nda düzenlenen programda salonu dolduran çocuklarla kendi üslubu ve tarzıyla oyunlar oynayan, çocukları sahneye alarak bütün salonla birlikte eğlenceli tarzda çocuklarla söyleşisini gerçekleştiren Ural daha sonra kitap ve dergilerini minik hayranları için tek tek imzaladı.
55’inci Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında birçok etkinlik düzenlediklerini belirten İl Kültür Turizm Müdürü Özlem Koçak yaptığı açıklama da , “ Kop Okuyor Karaman Kop Millet Kıraathanesi” projesi kapsamında eserleri dünya dillerine çevrilen, yurt dışında ve ülkemizde çocuk edebiyatı alanında büyük emeği olan Yalvaç Ural’ı Karaman’da çocuklarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Özellikle çocuklarımızın programımıza ilgisi çok güzeldi. Çocuklarımızın gözlerinde ki mutluluğu görmek her şeye değerdi. İnşallah İl Müdürlüğü olarak çocuklarımıza yönelik etkinliklerimiz artarak devam edecek” dedi.
Programa, İl Kültür Turizm Müdürü Özlem Koçak, İl Halk Kütüphane Müdürü Adile Uyar, Kültür Şube Müdürü Arzu Toslak ve öğrenciler katıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.