Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Muazzez Ersoy’a Jeneratör Sürprizi

Kültür/Sanat

Ünlü sanatçi Muazzez Ersoy, sahnede jeneratörün azizligine ugradi.

Karaman’da Türk Dil Bayrami etkinlikleri kapsaminda 13 Mayis aksami düzenlenen ve Manisa’nin Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasi nedeniyle ertelenen halk konseri yapildi. Kemal Kaynas Stadyumunda gerçeklesen konser, halk dansi gösterisi ile basladi. Ünlü sanatçi Muazzez Ersoy çikti. Sahnede sarkilarinin seslendiren Ersoy, birara kendisini izlemeye gelen protokolün yanina gitti. Ersoy, burada protokolün önündeki masaya oturarak sarkilarini söylerken jeneratörde meydana gelen ariza nedeniyle elektrikler kesildi. Sahneye dönen Ersoy, arizanin giderilmesini bekledi. Jeneratördeki arizanin 5 dakika içinde giderilmesinin ardindan elektrikler yeniden geldi. Elektriklerin gelmesinin ardindan ünlü sanatçi Muazzez Ersoy, “Bizim bu enerjimize jeneratör bile dayanamadi. Allah'im kem gözlerden ve nazarlardan korusun” dedi.
Konserine kaldigi yerden devam eden Ersoy, yeni ve eski kasetlerinde seslendirdigi bir birinden güzel sarkilarla hayranlarina unutulmaz bir gece yasatti. 1 saati askin sahnede kalan Ersoy’un konserini Karaman Valisi Murat Koca, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ile davetliler ve çok sayida vatandas izledi.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.