Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Dr. Süleyman Doğruer'den Kınama Mesajı

Sağlık

Türk Tabipler Birliği ve Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Süleyman Doğruer, bir televizyon programında yapılan açıklamalar ile ilgili kınama mesajı yayımladı.

Dr. Süleyman Doğruer, yayımladığı kınama mesajında, “Saygıdeğer Karaman Halkı ve değerli Hekimlerimiz. Dün bir televizyon kanalında Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın Türk Silahlı Kuvvetlerinin PKK İle mücadelesi sırasında kimyasal silah kullandığına ilişkin asılsız, kanıtsız iddialarına tanık olduk. Asıl görevi Halkın, ülkenin sağlık sorunlarına çözümün bir parçası olması gerekirken bu talihsiz açıklamalara yer vermesi asla kabul edilemez. Bizler hekimler olarak Devletimizin her zaman yanında olduk ve de olmaya devam edeceğiz. Vatanımızı, sınırlarımızı, düşmanlardan, kem gözlerden koruyan, gece gündüz nöbet tutan gereğinde canlarını gözlerini kırpmadan veren. yürekli, insansever,şehit ve gazilerle dolu, tüm dünyanın takdir ettiği, şefkatli, dostlarına güven, düşmanlarına korku veren Türk Silahlı Kuvvetleri gözbebeğimizdir. Atılan iftiralara asla katılmıyoruz. Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Şebnem Korur Fincancı’yı yapmış olduğu asılsız, kanıtsız konuşmasından dolayı kınıyor ve istifaya davet ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.