Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Karaman’a 8 Yeni Uzman Hekimler Geliyor

Sağlık

Saglik hizmetlerinin etkin ve verimli halde sunulabilmesinin saglik personeli kadrosunun tam olmasiyla mümkün olacagini belirten Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu 66. Devlet Hizmet Yükümlülügü kurasi neticesinde Ilimize farkli bransta 8 uzman hekimin atamasinin yapildigini açikladi.

Atamasi yapilan uzman doktorlarin görevlerine baslamasiyla il genelinde kamu hastanelerinde hasta ve çalisan hekim açisindan büyük oranda rahatlama olacagini ifade eden Kamu Hastaneleri Birligi Karaman Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu atamasi yapilan branslari söyle açikladi “ Karaman Devlet Hastanesine 3 Dâhiliye Uzmani ile 1’er tane göz ve KBB (Kulak Burun Bogaz) uzmani; Ermenek Devlet Hastanesi’ne ise 1’er tane Fizik Tedavi, Kardiyoloji ve psikiyatri uzmani geliyor. Diger taraftan Karaman Devlet Hastanesine Konya’dan bir Kadin Dogum Uzmani; Ermenek Devlet Hastanesine Mersin’den Anestezi Uzmani Saglik Bakanligi tarafindan geçici olarak görevlendirildi. Halkimizin hak ettigi saglik hizmetlerini eksiksiz sunma noktasinda gereken hassasiyeti gösterdigimizin bilinmesini istiyoruz. Vatandasimizin teveccühü ile hasta sayimiz yüksek. Eksik olan branslarimizin hekimleri ve diger personelimiz özveriyle çalisiyor.”
Ilimize atamamasi yapilan hekimlerin önümüzdeki günlerde görevlerine baslayacaklari bildirildi.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.