Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Muhtar Yumru’dan Mahallesine Ücretsiz Dezenfektan

Sağlık

Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Durmuş Ali Yumru, korona virüs önlemleri kapsamında mahalleliye ücretsiz dezenfektan dağıttı.

Karaman’ın en yeni yerleşim alanlarından olan ve geçtiğimiz günlerde Urgan Mahallesinden ayrılıp yeni bir mahalle olan Yunus Emre Mahallesinde korana virüs tedbirleri en üst seviyede.

Korana virüs vakalarının Türkiye’de görülmesinin ardından ortaya çıkan dezenfeksiyon ürünlerine zam yapılmasının ardından mahalle muhtarı Durmuş Ali Yumru kendi imkanları ile Yunus Emre Mahallesinde bulunan vatandaşlara ücretsiz olarak dezenfektan ilaç dağıtmaya başladı.
 
Muhtar Durmuş Ali Yumru, “ Yunus Emre Mahallesi Muhtarlığı olarak 4. Toki'de,ülkemizde de görülen korona virüsü’ne karşı kendi imkanlarımız çerçevesinde ihtiyacı olan vatandaşlarımıza litrelik pet şişeler içinde ücretsiz olarak dezenfektan ilaç dağıtıyoruz.Dezenfektan ilaç  ihtiyacı olan vatandaşlarımızı muhtarlık binası önününe davet ediyorum.Dağıtımlarımız devam edecek” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.