Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Sağlıklı Hayat Merkezi Heyetinden Vali Meral’e Ziyaret

Sağlık

Vali Fahri Meral, 1 - 7 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında Sağlıklı Hayat Merkezi heyetini makamında kabul etti. 

02 Nisan 2019 Salı günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Sağlıklı Hayat Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Fatma Ergün, Kanser Haftası nedeniyle kanser hastalığı konusunda toplumdaki farkındalığı arttırmak ve bu konuda vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen etkinlikler hakkında Vali Fahri Meral’e bilgiler verdi. Ergün ayrıca kanserin toplum nezdinde daha iyi anlaşılması için yürütülecek çalışmalar için destek beklediklerini ifade etti.
Sağlıklı Hayat Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Fatma Ergün ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Fahri Meral, kanser konusunda toplumumuzun aydınlatılması ve bilinçlendirilmesine yönelik çalışmaları önemsediklerini belirterek, yürütülecek çalışmalar ve düzenlenecek etkinliklerle kanser hastalığı konusunda toplumsal farkındalığın arttırılmasının önemli olduğunu da sözlerine ekledi. Meral Kanser hakkında yürütülecek çalışmalar ile ilgili gereken desteğin verileceğini söyleyerek katılımcılara bilgiler verdi. 
 Vali Fahri Meral, Kanser Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikler nedeniyle Dr. Fatma Ergün ve Sağlıklı Hayat Merkezi çalışanları Dr. Nuray Özkal, Fizyoterapist Paşa Nur Dural, Sosyal Hizmet Uzmanı Ayşenur Öner Demir, Eğitimci Hemşire Hacer Yanık’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.