Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Sevilen Doktor Uğur Demirel Hayatını Kaybetti 

Sağlık

İlimiz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde uzun süre Başhekimlik görevini yürüten Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı Dt. Uğur Demirel hayatını kaybetti. 

22 yıldır ilimizde Diş Hekimliği yapan Dt. Uğur Demirel 30 Mayıs 2019 Perşembe günü evinde beyin kanaması geçirmiş ve daha sonra Sağlık Bakanlığı Hava Ambulansı ile Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilmişti. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Diş Hekimi Uğur Demirel’in ölümü sağlık camiasında olduğu gibi hastaları tarafından üzüntü ile karşılandı. 
1969 Niksar doğumlu Demirel’in cenazesi 12 Haziran 2019 Çarşamba günü Konya Parsana Camisi’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Musalla Mezarlığı’na defnedildi. Karaman’ın Sesi Gazetesi ve KGRT Karaman Gazete Radyo ve Televizyonu olarak Uğur Demirel’e Allah’tan rahmet, acılı eşi ve evlatlarına, sağlık teşkilatına başsağlığı dileriz. 
Uğur Demirel Kimdir
1969 yılında doğan evli ve iki çocuk babası olan Demirel 1996’da Konya’ da özel bir poliklinikte görev yaptı. 1997 yılında Karaman’a gelen ve burada özel muayenehane açan Demirel 2003 yılına kadar özel olarak görev yaptıktan sonra Ayrancı Sağlık Ocağına ataması yapıldı.2 sene Ayrancı da görev yaptıktan sonra 2005 yılında Karaman İl sağlık Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak geldi. Karaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin Kurucu Başhekimi olarak görev yaptı.2008 yılında Başhekim olarak Karaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine başlayan Diş Doktoru 2014 yılına kadar başhekim olarak çalıştı.2014 yılından sonra aynı kurumda diş tabibi olarak görevine devam ediyordu.

Yorumlar (1)

Mehmet Ali Onuralp 5 Yıl Önce

Çok değerli bir abimizdi,mekanı cennet olsun,ağır çalışma şartlarının ve son dönemde çok çalışmasının ,kendisine stres kaynağı olan sözde arkadaşların olayı tetiklediğini düşünüyorum.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.