Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

170 Sporcu Yarıştı.İlk 3'e Karaman İmzası

Spor

25 Ağustos 2019 tarihinde Yenice Karabük te yapılan ulusal yenice dağ bisikleti yarışlarında Karaman Duru Bulgur Performans ve Gençlik Spor Kulübü sporcusu Azize Bekar birinci olurken yine Duru Performans Klubünde yer alan Sevim Geçek ikinci oldu. Kayseri Gençlik spor kulübünden İrem Nur Korkmaz üçüncü oldu.

Duru Performans Spor Klüb Başkanı Ali Can yaptığı açıklamada;''Takımımız 2019 sezonunda büyük başarılara imza attı Azize Bekar ile Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonluğu Balkan Dağ Bisikleti Şampiyonluğu ve bir çok Türkiye dereceleri kazanırken Sevim Gerçek ile kürsünün ilk iki bölümünü paylaşmayaı başardılar. Bisiklet Takımımız Takım halinde Türkiye Şampiyonu olarak başarılarını taçlandırmışlardır. 2019 sezonunun sonuna yaklaşırken hedeflerimizi gerçekleştirmeye devamediyoruz.

Türkiyenin Bisiklet alanında en başarılı antrenörü Barış Ünlü hocamız ile çalışmak başarıları yakalamak daha kolay olaylaşıyor. Önümüzdeki 8 Eylül tarihinde Konya ilinde yapılacak Dağ Bisikleti Maraton Türkiye Şampiyonası var bir aksilik olmaz ise Sevim Geçek ile bu Türkiye şampiyonluğunu Duru Bulgur Performans Kulübü adına ilimize getirecektir.

Hedeflerimiz çok büyük antrenörümüz Barış Ünlü ile 2024 Olimpiyatlarında madalya kazanarak Duru Bulgur Performans Kulübü ve Karaman ilimize spora daha fazla Çocuklarımızı kazandırırak hizmet etmek istiyoruz.

Taekwondonun başarılı çıkışıda devam etmektedir 27-31 Ağustos 2019 tarihlerinde Ankara ilimizde devam eden  Taekwondo Yıldızlar Avrupa Milli Takım seçmelerine Mihriban Cingöz ve Muhammet Baran Akçay olmak üzere 2 sorcuyla mücadele vermekteyiz. Hedefimiz var ve bu hedeflere ulaşmak için çalışmalarımızı aralıksız devam etmekteyiz. Sponsorumuz Duru Bulgur’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.''Dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.