Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Analig Badminton Müsabakalari Sona Erdi

Spor

2015-2016 Anadolu Yildizlar Ligi Badminton Yildiz(kiz-erkek) Akdeniz Grup müsabakalari 08-10 Ocak 2016 tarihleri arasinda Karaman’da yapildi.

Sporun tabana yayginlastirilmasi, daha fazla müsabakanin yapilmasi, kulüplere ve milli takimlara alt yapi olusturulmasi, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst gruba katilamayan yetenekli sporcularin spora kazandirilmasi, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi olusturulmasi, tüm paydaslarinin sporun gelisimi için isbirligi içerisinde bulunmalarinin saglanmasi hedefleri dogrultusunda olusturulan “ANALIG” Akdeniz Grubu Badminton müsabakalari birbirinden çekismeli geçen müsabakalarin ardindan sona erdi.
Karaman’in da içerisinde yer aldigi ve 10 sporcu ile mücadele verecegi Anadolu Yildizlar Ligi 2015-2016 sezonu, Yildizlar (kiz-erkek) Badminton Akdeniz grup müsabakalari 08-10 Ocak 2016 tarihleri arasinda Adana - Antalya - Burdur - Hatay - Isparta - Mersin - Kahramanmaras ve Osmaniye illerinin gelen 18 takim ve 110 sporcunun heyecan dolu mücadelelerine sahne oldu.
Yunus Emre Spor Salonunda üç gün süren müsabakalar sonunda kendi kategorisinde grup birincisi olan Karaman Badminton takimi bir üst tura yükselirken elde ettigi dereceye yeni bir basariya daha imza atti.
Karaman’da badminton sporuna ilginin giderek attigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Öncelikle üç gün süren müsabakalarda sporcularimizin sergilemis oldugu centilmence ve sportmence hareketlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Böylesine anlamli bir projenin ev sahipligini yapmaktan dolayi mutluluk duyduk. Turnuvanin en güzel bir sekilde gerçeklesmesinde emegi geçen herkese tesekkür ediyor, bir üst tura yükselen takimlarimiza basarilar diliyorum” seklinde konustu.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.