Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Analig Masa Tenisi Müsabakalari Sona Erdi

Spor

Türkiye genelinde yildiz sporcularin ortaya çikarilmasi için Gençlik Spor Bakanligi tarafindan hayat geçirilen Yildizlar Anadolu Ligi Akdeniz grubu Yildizlar Masa Tenisi müsabakalari Kazim Karabekir Spor Salonu’nda yapilan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.

Karaman ilinde gerçeklestirilen Anadolu Yildizlar Ligi Yildizlar Masa Tenisi müsabakalarina ilimiz sporcularinin da yer aldigi Antalya, Isparta, Mersin, Adana, Osmaniye, Kahramanmaras, Hatay, Afyon ve Burdur illerinden toplam 80 sporcunun katildi. 17-18 Ocak 2015 tarihleri arasinda 2 gün boyunca süren kiyasiya rekabetin sonunda dereceye giren takimlarin belirlenmesinin ardindan grup müsabakalari sona erdi. Müsabakalara erkekler kategorisinde katilan Karamanli sporcular zorlu ve çekismeli geçen maçlarin ardindan grup müsabakalarini ikinci olarak tamamladilar.
Müsabakalar sonunda açiklamada bulunan Spor Sube Müdürü Aslan Yildiz, ‘’ Türk sporu için çok önemsenen bir organizasyona ev sahipligi yapmaktan dolayi duydugumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Sizin gibi yetenekli ve degerli sporcularin içinden çok iyi yildizlar çikacak ve ileride ülkemizi uluslararasi arenada en güzel sekilde temsil edeceginize yürekten inaniyorum. Ayrica iki gün süren müsabakalar boyunca sergilemis oldugunuz centilmence ve sportmence hareketlerinizden dolayi tesekkür ediyorum.
Sizleri tekrar ilimizde agirlamaktan dolayi duydugumuz mutlulugu belirterek, tüm sporcu, antrenör ve idarecilerimize basarilar diliyor, böylesine güzel bir turnuvanin gerçeklesmesinde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum’’ seklinde konustu.
Müsabakalar sonunda düzenlenen tören ile dereceye giren takimlara Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürleri Aslan Yildiz ve Vedat Akyar tarafindan basari belgeleri verildi.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlar ise;
Erkek A Grubu
1.Mersin
2. Karaman
Bayan A Grubu
1. Hatay
2. Burdur
Erkek B Grubu
1.Isparta
2. Hatay
Bayan B Grubu
1. Adana
2. Antalya
Erkek C Grubu
1. Adana
2. Antalya
Bayan C Grubu
1. Afyon
2. Mersin
 (Spor Servisi)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.