Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Belediye Spor Bisiklette Akdeniz Oyunlarinda

Spor

Karaman Belediye Spor Kulübü Bisiklet Takimi sporcusu Ahmet Akdilek, 20-30 Haziran 2013 tarihleri arasinda Mersin ilinde yapilacak olan Akdeniz Oyunlarinda Karaman Belediye Spor adina ülkemizi temsil edecek.

 

Belediye Spor Kulübü Baskani Haci Osman Ünüvar, yaptigi açiklamada: “2013 sezonu basinda Türkiye Sampiyonasi’nda, Türkiye Genel Klasmaninda Takim halinde ilk üçe girmeyi ve Mersin de yapilacak olan Akdeniz Oyunlarinda 2 sporcumuz ile ülkemizi temsil etmeyi hedef olarak belirlemistik. Takimimiz su ana kadar yapilan yarislar sonucunda Türkiye Genel Klasmaninda ilk üçü garantilemis durumda. Türkiye Sampiyonasindan da kupa ile dönecegimize inaniyoruz. Bizi en çok sevindiren konu ise; Olimpiyat sporcumuz Ahmet Akdilek ile Akdeniz Oyunlarina katilacak olmamizdir. Sporcumuz milli takim ile önce Sirbistan, ardindan da Slovenya’da kamp yapacak. Bir sakatlik süreci yasamadigimiz takdirde sporcumuzu Akdeniz Oyunlarinda televizyon ekranlarindan izleme imkânimiz olacak. Belediye Spor Bisiklet Takimimiz Türkiye’nin büyük takimlari arasinda yerini aldi. Antrenörümüz Baris Ünlü ve sporcularimiz ile daha büyük basarilarin altina imza atmak niyetindeyiz. Takimimizin yapisi ve tecrübesi büyük turlari kazanabilecek durumdadir. Bu nedenle, neden 2016 Cumhurbaskanligi Bisiklet Turu, Karaman Belediye Spor’un olmasin diyoruz. Takimimiza inaniyor ve güveniyoruz. Sporcularimiza basarilar diliyorum” dedi.
Bisiklet Il Temsilcimiz Baris Ünlü de: “Kulüp Baskanimiz Haci Osman Ünüvar’in da belirttigi gibi sezon basinda belirledigimiz hedeflere adim adim yaklasiyoruz. Akdeniz Oyunlarina 2 sporcu ile katilmayi hedeflemistik. Ancak sadece sporcumuz Ahmet Akdilek ile katilacagiz. Karaman bisiklet sporunda bir marka olmustur. 2012 olimpiyatlarina; Dünya, Avrupa ve Balkan Sampiyonalarina sporcu göndererek kalitesini ortaya koymustur. Belediye Spor Bisiklet Takimi sporcularinin tamami birbirinden kaliteli sporculardan olusmaktadir. Sporcumuz Ahmet Akdilek’in herhangi bir sakatlik durumu olmaz ise basarili bir yaris yapacagina inaniyorum. Elbette Milli Takimimizda kendisine verilecek görev ve sorumluluklar yaris sirasindaki durumunu çok fazla etkileyecektir. Kendisine Karamanimizi temsil edecek olmasi nedeni ile basarilar diliyorum. Desteklerinden dolayi Belediye Baskanimiz Sayin Kâmil Ugurlu Bey’e ve Kulüp Baskanimiz Sayin Haci Osman Ünüvar’a tesekkür ediyorum” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.