Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Bisikletçilerimiz Denizli’den Türkiye Sampiyonu Olarak Döndüler

Spor

22-26 Haziran 2014 tarihleri arasinda Denizli ilinde yapilan Türkiye Bisiklet Yol Sampiyonasinda bisikletçilerimiz aliskanliklari bozmadilar.

Konu ile ilgili olarak Bisiklet Il Temsilcisi ve Bisiklet Antrenörü Baris Ünlü su açiklamayi yapti “Yildiz Bayanlar Kategorisinde Karaman Performans Spor Kulübünden Selver Sezer 2014 yilinin Türkiye Sampiyonu olmustur. Yine Büyük bayanlarda Karaman Gençlik ve Spor kulübünden sporcumuz Beste Nur Keles Türkiye 3. sü olarak büyük bir basariya imza atmistir. Bunun yaninda Belediye Spor Büyük Erkek Takimimiz Takim halinde Türkiye 3. sü olmustur. Belediye Sporlu bisikletçimiz Sabri Yildirim son 10 kilometreye 2 Konya Torku Seker Sporlu ve 2 tane Kocaeli Brisa Sporlu bisikletçi ile kaçmis halde önde giderken üst üste 2 kez lastik patlatmis ve derece ihtimali yok olmustur. Yine 30 yas üzeri erkek takimimiz takim halinde Türkiye 3. olmustur. Karaman bisiklet sporunda Türkiye’nin önde gelen ekipleri durumundadir. Hedeflerimiz Türkiye basarilari ile sinirli olmayip, 2016 ve 2020 olimpiyatlarina sporcu göndermektir. Karaman bisiklet 2012 de bunu basarmis ve yine basaracaktir. 7 sporcumuz Türkiye Olimpiyat Hazirlik merkezlerinde çalismalarini sürdürmektedir. Basarilarimiz giderek artmaktadir ve bundan sonra uluslararasi turlarda derece ve dereceler hedeflemekteyiz. Bize Her zaman yardimci olan Sayin Valimiz Murat Koca Beyefendiye, Karaman Gençlik Hizmetleri ve spor Il Müdürlügü Müdürü ve çalisanlarina, Sayin Belediye Baskanimiz Ertugrul Çaliskan’a ve Baskan Yardimcimiz Haci Osman Ünüvar’a sonsuz tesekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.