Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Duru Bulgur Spor Kulübü Başarılarıyla Adından Söz Ettiriyor

Spor

15-16 Haziran 2019 tarihlerinde Konya ilinde yapılan Uluslararası Konya MTB Cup yarışlarında kürsünün adı Duru Bulgur Performans Spor Kulübü oldu.

Duru Bulgur Performans SK. Başkanı Ali Can yaptığı açklamada;

Türkiye ve Balkan şampiyonası öncesinde Milli Takım sporcularının belirlenmesini sağlayacak olan Uluslararası Konya MTB Cup yarışlarına çok sayıda sporcu katıldı. Türkiye ve Balkan şampiyonu sporcumuz Azize Bekar Altın madalya alarak birinci olurken 07 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak olan Balkan şampiyonasına hazır olduğunu gösterdi. Aynı yarışmalarda Türkiye şampiyonu sporcumuz Sevim Geçek Bronz madalya alarak üçüncülükle yarışları tamamladı. Türkiye Şampiyonaları ve Uluslararası Şampiyonalarının yaklaştığı bir dönemde sporcularımızın form seviyelerinin üst düzeyde olması sevindirici bir durum. Sporcularımızdan beklentimiz dışında bir sakatlık olmadığı taktirde  Balkan ve Türkiye şampiyonluğunu Duru Bulgur Performans SK. ve Karaman ilimize getireceğiz. Amatör spor dallarında Karaman’daki en önemli destekcilerinden olan Duru Bulgur Yünetim Kuruluna Velilerimiz ve Sporcular adına teşekkür ediyoruz. 25-29 Haziran 2019 tarihlerinde Ankara ilimizde yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası yapılacaktır. İlimizden yaklaşık 20 sporcunun yarışacağı bu şampiyonada başarılı olmaları halinde 2019 yılı içerisinde yapılacak olan Avrupa ve Dünya şampiyonalarına katılmaya hak kazanacaklar. Duru Bulgur Performans Spor Kulubü. Sporcularından 6 sporcusunun yarışacağı bu şampiyonada İlimiz Taekwondo İl Temsilcisi olarak hem Yıldızlar Teknik Kurul Üyesi hem de Milli Takım Antrenörü olarak görev alacağım. Karaman ilimizi en üst seviyede temsil etme gayretimizle işimize devam etmekteyiz" dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.