Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Karaman Gençlik Merkezi Yeni Sezona Hazir

Spor

Karaman Gençlik Merkezi, yeni egitim ögretim yilina en iyi sekilde girebilmek için egitmenlerle toplanti gerçeklestirdi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi ve Piri Reis Gençlik Merkezi, okullarin açilmasi ile ögrencilerin yogun taleplerine karsilik verebilmek amaciyla egitmenlerle toplanti yaparak yeni sezona hazir olduklarini gösterdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu önderliginde toplanan Gençlik Merkezi ve Piri Reis Gençlik Merkezi liderleri ve egitmenleri, yeni egitim döneminde istenilen ve yapilmasi gerekenleri konustu. Karaman’da yasayan gençlerin Gençlik Merkezlerinden en iyi sekilde yararlanacaklarini belirten Aydogdu, gençlerin en iyi sekilde egitim alabilmeleri ve zamanlarini en iyi sekilde degerlendirebilmeleri için gayret içinde olduklarini, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak yeni döneme hazir olduklarini belirtti. Egitmenlere geçtigimiz sene yasanan sikintilarin yeniden yasanmamasi gerektigi belirtilirken egitmenlerin de istekleri alinarak degerlendirilecegi ifade edildi.
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.