Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Minik Pehlivanlar Yetenek Taramasindan Geçiyor

Spor

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü antrenörleri tarafindan okullarda baslatilan yetenek taramasi çalismalari güres bransinda devam ediyor.

Piri Reis Ilkokulun’da güres bransinda devam eden yetenek taramasi çalismalari antrenör Erdogan Taktak nezaretinde disiplinli bir sekilde yürütülüyor. 2005-2007 dogumlu minik pehlivanlarin yogun ilgi gösterdigi çalismalar hafta içi Sali, Persembe ve Cuma günleri saat 15.00-17.00 arasi devam ediyor. Yil boyunca devam edecek çalismalar sonunda antrenör Taktak tarafindan belirlenen yetenekli ögrencilere lisans çikartilarak sporcularin devamliligi saglanacak. Haftanin üç günü Piri Reis Ilkokulun da egitim alan ögrenciler, güvenli bir yerde böyle güzel bir egitim aldiklarindan dolayi mutlu olduklarini ifade etti.
Ata Sporu Gürese Büyük Ilgi Var
Güres camiasinin içinden gelen ve uzun yillar güres sporu ile ugrasan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ögrencilerin ata sporu olan gürese büyük ilgi gösterdiklerini belirterek,” Ögrencilerimizin daha iyi ortamlarda ve alaninda uzman antrenörlerimiz esliginde egitim almalarini istiyoruz. Agaç yasken egilir. Bizlerde bunun farkinda olarak gelecegimizin teminati gençlerimize egitim aldiklari spor bransinda en dogru egitim almalarini sagliyoruz” diye konustu.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.