Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Pedallar Zafer Bayrami Için Çevrildi

Spor

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takimi 30 Agustos Zafer Bayrami nedeniyle bisiklet turu düzenlendi.

30 Agustos Zafer Bayrami’nin 93’üncü yili münasebetiyle Karaman Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takimi bir araya gelerek, zafer turu gerçeklestirdi. Karaman merkezde bir araya gelen grup, sehir turu yaptiktan sonra Sertavul Geçidine kadar pedal çevirdi. Yaklasik 15 kisinin olusturdugu gruba yoldan geçen vatandaslar da yogun ilgi gösterdi.
Konu ile ilgili görüslerini dile getiren Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,“ Bisiklet sporunu Karaman’da sevdirmek için elimizden gelenin en iyisini yapiyoruz. Bu konuda bisiklet takimimiza ciddi anlamda desteklerimiz devam ediyor. Takimimiz elde ettigi basarilarinin yaninda sosyal duyarlilik konularinda da aktif olup örnek çalismalarda yer almaktadirlar” diye konustu.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.