Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Potanin Sampiyonlari Belli Oldu

Spor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan organize edilen Okul Sporlari Gençler Basketbol Il Birinciligi müsabakalari sona erdi.

Spor Genel Müdürlügü 2014-2015 Yili Okul Sporlari Faaliyet Programi çerçevesinde Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen gençler basketbol il birinciligi müsabakalari 22-25 Aralik 2014 tarihleri arasinda 7 okul takiminin katilimi ile Kazim Karabekir Spor Salonunda oynanan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.

Çekismeli geçen müsabakalar seyir zevki yüksek maçlara sahne olurken, takimlarin gruplarinda lider olabilmek için gösterdikleri mücadele renkli görüntülere sahne oldu. Yapilan final müsabakalarinin ardindan Kizlar kategorisinde sampiyonluk ipini Karaman Spor Lisesi gögüslerken, erkekler kategorisinde ise bu isim Toki Anadolu Lisesi oldu. Turnuva sonunda kizlar kategorisinde Karaman Anadolu Lisesi ikinci, Larende Anadolu Lisesi üçüncü, erkekler kategorisinde ise Karaman Anadolu Lisesi ikinci ve TOBB Fen Lisesi üçüncü oldu.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, "Yedi okul takiminin katildigi ve birbirinden çekismeli mücadelelere sahne olan okullararasi gençler basketbol il birinciligi müsabakalari centilmen bir hava içerisinde sonuçlanirken, gruplarindan lider çikan takimlarimiz ilimizi il disinda oynanacak grup müsabakalarinda temsil etme hakki elde etti. Centilmenliklerinden ve mücadelelerinden dolayi tüm sporcularimizi kutlar, ilimizi grup maçlarinda temsil edecek takimlarimiza basarilar dilerim." dedi.
Dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Nurettin Dogan, Uzman Burçin Albayrak ve Okul Sporlari Il Temsilcisi Özgür Tunçalp tarafindan verildi. (Spor Servisi)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.