Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Taekwondo Balkan Sampiyonasina 1 Antrenör 2 Sporcu

Spor

8-9 Eylül 2013 tarihleri arasi Karadag’da yapilacak olan Yildizlar Gençler ve Büyükler kategoricisinde Balkan Taekwondo sampiyonasina ilimizden iki sporcu ve bir Antrenör Milli Takimlara davet edildi.

Taekwondo Il Temsilcisi Ali Can açiklamasinda, “Balkan Taekwondo Sampiyonasina 45 kg. Performans Spor Kulübü sporcusu Selçuk Akbas ve 51 kg. da Gençlik Spor Kulübünden Kürsat Büyükeken katilacaklardir. Ayni Sampiyonada görev verilen ilimiz Il Özel Idare Spor Kulübü’nün basarili antrenörlerinden Ibrahim Kafali Milli Takim Antrenörü olarak görev alacak. Karaman ilimizde Taekwondo sporunun her yil basarilarini ve hedeflerini büyüterek ilerlemesi Disiplin içinde planli ve programli çalismalarin karsiligidir. Duru Bulgur’un destekleriyle hedefimiz 2020 Olimpiyatlara Ilimizden Taekwondo sporcusu vermek bunun için inancimizda var gayretimizde” dedi.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.