Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Yarışlarda 45 Türkiye Derecesine İmza Attılar

Spor

Karaman Bisiklet Takımları başarıya doymuyor. 2019 sezonu içerisinde Bisiklet Federasyonu Faaliyet Programında yer alan yarışmalarda sporcularımız şu ana kadar 45 Türkiye derecesine imza attılar.

Karaman Duru Bulgur Performans Spor Kulübü Genç Bayanlar Kategorisinde, Karaman Ekstrem Bisiklet ve Doğa Sporları Spor Kulübü Büyük Bayanlar Kategorisinde ve Karaman İdmanyurdu Spor Kulübü Büyük erkekler kategorisinde mücadele ediyor. Bahsi geçen takımlarımızın tamamına Barış Ünlü antrenörlük yapıyor. Karaman Ekstrem Bisiklet ve Doğa Sporları Spor Kulübü Başkanı Barış Ünlü yaptığı açıklamada;''Bu sezon 45. Türkiye derecemize imza attık. Bunların içerisinde 2 tane Türkiye Şampiyonluğu, 1 tane Balkan Şampiyonluğu ve 4 tane uluslar arası derece bulunmakta. Sezon ortasında bu başarıyı yakalamamız oldukça önemli. Yol bisikletinde Türkiye şampiyonasını tamamladık. Önümüzde daha Dağ Bisikleti (MTB) Türkiye Şampiyonası, MTB Maraton Türkiye Şampiyonası, Avrupa Şampiyonası, Yol Bisikleti Balkan Şampiyonası gibi hedef yarışlarımız bulunmakta. Bu yarışların tamamında kürsü mücadelesi verip şampiyonluklar kazanacağımıza inanıyoruz. 3-4 Ağustos 2019 tarihleri arasında MTB Türkiye Şampiyonası Sakarya ilinde yapılacak. Bu yarıştan şampiyonluk ile döneceğimize inanıyoruz. Karamanlı hemşerilerimize başarıların en güzelini yaşatmak istiyoruz. Bu amaçla çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Bize desteklerini esirgemeyen Duru Bulgur Performans Spor Kulübü ailesine, Karaman İdmanyurdu Spor Kulübü ailesine, Karaman Ekstrem Bisiklet ve Doğa Sporları Spor Kulübü ailesine ve Barış Spor Okulları ailesine teşekkür etmek istiyorum.''dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.