Cinayet Zanlısı Gözyaşlarına Hâkim Olamadı

Karaman’da tutuklanan cinayet zanlısı adam, cezaevine götürülürken gözyaşlarına hâkim olamayarak ağladı.

Cinayet Zanlısı Gözyaşlarına Hâkim Olamadı

09 Aralık 2020 Perşembe akşam saatlerinde Medreselik Köyü’nde meydana gelen arazi anlaşmazlığı cinayeti sonrasında jandarmaya teslim olan M.K, gözaltına alınarak İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. Burada işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen M.K, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. M.K, jandarma görevlilerinin eşliğinde Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine götürülürken gözyaşlarına hâkim olamayarak ağladı. 
Olayın Geçmişi:
Karaman merkeze bağlı Medreselik köyünde yaşanan olayda edinilen bilgiye göre, Ali D. (34), F.U ile birlikte 70 AAV 493 plakalı otomobille arazi meselesi yüzünden kavgalı olduğu M.K’nin (54) evine geldi. Burada bir süre sonra taraflar arasında tartışma yaşanarak kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine M.K, evinden aldığı tüfekle ateş etmek isterken kavgayı ayırmak isteyen dayısı F.U’yu parmaklarından vurarak yaraladı. Daha sonra M.K. tüfekle Ali D. ve yanında bulunan S.K’ye ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalarla Ali D. ve S.K. vurularak yaralandı. 
Durumun 112 Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilirken sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Ali D.’nin hayatını kaybettiğini tespit ederken, diğer yaralıları alarak Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Jandarma olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken Ali D’nin cansız bedeni Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. İHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284