Huzur Operasyonu: 22 Tutuklama

28 Ekim - 03 Kasım 2023 Tarihleri Arasında Gerçekleşen Operasyonlarla İl Emniyet Müdürlüğü, 28 Ekim ile 03 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirdiği geniş kapsamlı operasyonlarla, asayiş, narkotik ve trafik olayları başta olmak üzere, vatandaşların huzurunu bozacak her türlü suçu engellemeye devam ediyor.

Huzur Operasyonu: 22 Tutuklama

Bu operasyonların sonuçlarına göre bir dizi etkili faaliyet gerçekleştirildi.

Operasyonlar kapsamında toplamda (7990) şahıs sorgulandı. Bu kapsamlı çalışmalarda (20) farklı suçtan aranan kişi yakalanarak adalete teslim edildi. Ayrıca (22) kişi tutuklanarak hukukun üstünlüğü sağlandı.

Trafik denetimlerinde, (37) araç sürücüsü ehliyetsiz veya yetersiz ehliyetle araç kullanmaktan cezalandırıldı. Aynı dönemde (9) araç sürücüsü alkollü araç kullanmaktan dolayı yasal işlem gördü. (18) araç sürücüsü ise kamunun huzur ve düzenini bozacak şekilde araç kullanmaktan ceza aldı.

Okul servis araçlarına yönelik denetimlerde ise (4) araç evrak eksikliğinden dolayı cezai işlemle karşı karşıya kaldı. Ayrıca, (74) araç trafikten men edilirken, (9) sürücü belgesine el konuldu.

Operasyonlar sırasında yapılan aramalarda (6) ruhsatsız tabanca, (1) kuru sıkı tabanca, (6) tüfek, (12) fişek, (58) kesici/delici alet, (296) gram uyuşturucu madde, (711) adet uyuşturucu hap, uyuşturucu ticaretinden elde edilen 15.735 ₺ para, (1) hassas terazi ve (19.000) adet kaçak sigara ele geçirildi.

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü, ildeki huzur ve güven ortamının devamını sağlamak için denetim ve uygulamalarına kararlı bir şekilde devam edeceğini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284