Karaman'da Film Gibi Soygun

Karaman’da camlarını kırarak girdikleri telefon mağazasından 14 adet telefonu çalan hırsızlar kısa sürede yakalandı ve tutuklandı. Film sahnelerini aratmayan hırsızlık olayı anbean kameralara yansıdı.

Karaman'da Film Gibi Soygun

Karaman’da 23 Ocak Salı günü gece saat 03.20 sıralarında Yunus Emre Caddesi’nde meydana gelen hırsızlık olayında edinilen bilgiye göre, 15 yaşındaki M.Y. , K.E.Y. ve  22 yaşında olan M.B. isimli hırsızlık şüphelisi şahıslar cadde üzerinde bulunan telefon mağazasının camlarını kırarak içeri girdiler.

İçeri giren şahıslar vitrinin camlarını da kırarak İphone ve Samsung markalı 14 adet telefonu çalarak mağazadan uzaklaştı. Polis ekiplerinin KGYS ve güvenlik kamera çalışmaları sonrasında kimlikleri tespit edilen 3 şahıs 10 adet telefon ile birlikte kısa sürede yakalandı. Hırsızlık olayında mağazada toplamda 500 bin TL maddi hasar meydana geldi ve polis ekiplerince ele geçirilen 10 adet telefon işletme sahibine teslim edildi. Emniyetteki işlemleri ardından yakalanan hırsızlık şüphelileri 24 Ocak Çarşamba günü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı

Öte yandan 8 yıl 6 ay hapis cezası bulunan hırsızlık şüphelisi M.B.’nin cezaevi firarisi olduğu ve bundan dolayı da kardeşimin kimliğini kullandığı ortaya çıktı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284