Karaman’da Bir Kişi Tartıştığı Kadın Tarafından Öldürüldü

Karaman’da erkek arkadaşlarıyla birlikte piknik yapmakta olan 2 çocuk babası adam, bir kadın tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Karaman’da Bir Kişi Tartıştığı Kadın Tarafından Öldürüldü

Olay, saat 18.00 sıralarında merkeze bağlı Morcalı köyü yakınlarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Ömer Köfün (36) iki arkadaşıyla birlikte yol kenarındaki ağaçlık alanda piknik yaptığı sırada yanlarına otomobille gelen S.E. (26) isimli kadınla henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.E. yanında getirdiği pompalı tüfekle Köfün’e iki el ateş ederek vurdu. Köfün, kanlar içinde yere yığılırken, S.E, yardıma gelen Köfün’ün iki arkadaşına da gelmemeleri için tüfekle ateş açtı. Arkadaşlarının ihbarı ile olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde Köfün’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde jandarma ekiplerine teslim olan S.E. ise İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. 
Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Köfün’ün cenazesi otopsi yapılmak için Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.  İHA

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2020, 21:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284