Kayıp Mustafa Yavuzcan Dosyasında Çarpıcı Gelişmeler Yaşandı!

Star Tv ekranlarında yayınlanan “Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde” programında işlenmeye devam eden 19 gündür kayıp Mustafa Yavuzcan konusunda çarpıcı gelişmeler yaşandı.

Kayıp Mustafa Yavuzcan Dosyasında Çarpıcı Gelişmeler Yaşandı!

Serap Paköz’ün sunduğu Gerçeğin Peşinde programına katılan ve Karaman’dan canlı bağlantılar ile yayına bağlanan aile Kayıp Mustafa Yavuzcan’ı aramaya devam ediyor.

Ortaya çıkan yeni gelişmelerde, İ.L. daha önce Mustafa Yavuzcan’ın hastane içersine girmediğini dışarda beklediğini anlatmıştı. İ.L. son programda ise Mustafa Yavuzcan’ın Ermenek Devlet Hastanesinde ağır ilaçlar alabilmesi için tedavi olduğunu anlattı. 

Tıbbi atık aracına ait GPS kayıtlarında ise Ermenek Devlet Hastanesinden tıbbi atıkları alan İ.L. ve Mustafa Yavuzcan, Karaman istikametine ilerlerken 30. km’de Evsin Köyü Mevkisinde yaklaşık 16 dakika kadar aracı park edip duruyorlar. Serap Paköz İ.L.’ye aracı neden durdunuz sorusuna ise, İ.L., buralar hep uçurum  durup izledik, tütün ürünü içtik ve Mustafa benden arabayı istedi öyle oyalandık şeklinde cevap verdi. 

Daha sonra Mut Evren Mahallesi yakınlarında 1 dakika kadar tekrar duran araç yeniden harekete geçmiş, neden durdunuz sorusuna ise İ.L., önce araç değiştirmiş olabiliriz tam hatırlamıyorum  derken daha sonra şaşırdım Mustafa ile yer değiştirmiş olabiliriz dedi. Serap Paköz’ün ısrarlı sorusuna ise kesin eminim Mustafa ile yer değiştik cevabını verdi.


İ.L. daha önceki açıklamalarında  aracı hep kendisinin kullandığını Mustafa’nın ise madde aldığını, kafasının yerinde olmadığını, tartıştıklarında aracı yavaşlattığını ve Mustafa’nın araçtan atladığını söylemişti. Serap Paköz çelişkili cevaplar veren İ.L.’ye kafası güzel olan birisine neden araç veriyorsun diyerek canlı yayında ne İ.L.’nin ne de Mustafa Yavuzcan’ın ehliyetlerinin olmadığını ifade etti.

Karamanlı kayıp Mustafa Yavuzcan dosyasında yeni gelişmeler Star TV ekranlarında Gerçeğin Peşinde programında izleyicilerle buluşacak.  Haber: Mustafa ÖZÜNAL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284