Kayıp Mustafa Yavuzcan Dosyasında Flaş Gelişme

İlimizde 33 gündür kayıp olan Mustafa Yavuzcan (25) için Star Tv ekranlarında yayınlanan Serap Paköz’ün sunuculuğunu yaptığı ‘Gerçeğin Peşinde’ proğramında yeni gelişme yaşandı.

Kayıp Mustafa Yavuzcan Dosyasında Flaş Gelişme

31 Aralık günü halasının damatı olan İ.L. ile Ermenek İlçesinden tıbbi atık toplama aracı ile Karaman istikametinde seyir halinde ilerleyen araçtan inip ormanlık alana koştuğu iddia edilen Mustafa Yavuzcan 33 gündür kayıp olarak aranıyor. Arama çalışmalarına Kayıp Mustafa Yavuzcan’ın akrabaları ve Jandarma ve AKUT ekipleri katılarak olayın gerçekleştiği bölgede arama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Kayıp Mustafa Yavuzcan ile ilgili Gerçeğin Peşinde proğramında yeni gelişme yaşandı. Mustafa Yavuzcan’ın kayıbında halasının damadı olan birlikte Ermenek’e gidip geri gelirken yolda indiğini iddia eden ve çelişkili cevaplar veren İ.L. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. İ.L.’nin Jandarmada sorgusunun devam ettiği belirtilirken bölgede özel bir ekip tarafından arama çalışmalarının da aralıksız devam etttiği öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284