Kiralık Araçla Hırsızlık Yapan Şahıs Tutuklandı

Karaman'da kiraladığı araçla köylerden hırsızlık yapan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kiralık Araçla Hırsızlık Yapan Şahıs Tutuklandı

Karaman Jandarma ve JASAT ekipleri, merkeze bağlı 4, Kazımkarabekir İlçesine bağlı olan Mecidiye Köyde toplamda 3 hırsızlık olayına karışan N.T. isimli şahıs tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Akpınar Köyünde meydana gelen hırsızlık olayının şüpheli veya şüphelilerini yakalamak için geniş çaplı yapılan çalışmalar sonucunda 70 plakalı araç tespit edildi. Araç plakasında yapılan çalışmalar neticesinde aracın kiralık olduğu ve N.T. tarafından araç kiralama firmasından kiralandığı ortaya çıktı. 
JASAT ekipleri aracın yakalanmasına yönelik yaptıkları çalışma sonucunda aracı Dereköy yolu üzerinde yakalayarak N.T.'yi gözaltına aldı. 
Şüphelinin yapılan sorgusunda merkezde Akpınar Köyü, Sarıkaya Köyü, Boyalı Köyünde 2 hırsızlık olayı ve Kazımkarabekir İlçesine bağlı Mecidiye Köyünde ise 3 hırsızlık olayına karıştığı ortaya çıktı. Hırsızlık olayına ilişkin yapılan aramalarda jeneratör, şarzlı matkap, kaynak makinası, lokma takımı, bakır kazan, spiral taşı, anahtar takımı, 1 çuval ceviz, 6 teneke zeytin yağı bulundu. Şahsın üst ve araç aramalarında ise 4 gr metamfetaamin, 1 gr eroin yakalandı.
Jandarma'da gözaltı süresi tamamlanan N.T. sağlık kontrollerinden geçirildikten sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karaman M Tipi Cezaevine konuldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284