Polisin Müdahalesi Cinayeti Önledi

Karaman'da sabah saatlerinde çıkan aile içi kavgada polisin müdahalesi cinayeti önledi. Çıkan arbedede 5 kişi yaralandı.

Polisin Müdahalesi Cinayeti Önledi

Olay, Üniversite Mahallesi 2066 sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, T.G. ile babası H.G. , eşi F.G.'nin de bulunduğu kayınbabasının evine F.G.'den olma çocuğunu görmeye gitti. İddialara göre, eşini ve çocuğunu görmesine müsaade etmeyen F.G.'nin annesi M.B. ile uzaklaştırma kararı olan damat ve kayınbaba arasında henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple sözlü tartışma çıktı.

Sözlü tartışma bir süre sonra yerini sopalı ve bıçaklı kavgaya bıraktı. F.G.'nin annesi M.B. sopa ile T.G. isimli damat ve kayınbaba H.G.'ye saldırırken, T.G. isimli damat elindeki bıçakla F.G.'nin annesi M.B.'yi sağ ve sol bacağından yaraladı. Kayınvalide M.B. ise sopa ile kayınbaba H.G.'yi ve damatı yaraladı. T.G. daha sonrasında olay yerinde bulunan kayınvalide M.B.'nin eşi Mehmet B.'yi kulağından yaralarken ihbar üzerine olay yerine ilk başta Asayiş Şube Müdürlüğü Aile İçi Birimi ekipleri müdahale ederek tarafları ayırdı. Daha sonrasında olay yerine sağlık ve birçok polis ekibi sevk edildi. Yaralı T.G. ve babası H.G. ambulansla Karaman Özel Selçuklu Hastanesi'ne kaldırılırken diğer yaralılar ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bacağına aldığı bıçak darbesi ile yaralanan kayınvalide M.B.’nin ise tedavisi halen devam ediyor. Olayda Asayiş Şube Müdürlüğü Aile İçi Birimi ekiplerinin müdahalesi cinayeti son anda önledi

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284