Vali Işık Yılbaşı Denetimlerine Katıldı

Vali Mehmet Alpaslan Işık, yeni yıl dolayısıyla İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine gönderdiği yılbaşı güvenlik tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen denetimlere katıldı.

Vali Işık Yılbaşı Denetimlerine Katıldı

Gerçekleştirilen denetimler kapsamında Vali Mehmet Alpaslan Işık, polis ve jandarma karakolları ile birlikte şehir merkezi ile şehir giriş ve çıkış noktalarında oluşturulan güvenlik noktalarının yanı sıra Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Belediye İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 
 
Yılbaşı gecesi halkın güvenliği ve huzurlu bir yılbaşı geçirmelerine yönelik yapılan denetimlerde Vali Işık, ziyaret ederek incelemelerde bulunduğu polis ve jandarma karakolları ile trafik uygulama noktalarında görev yapan emniyet ve jandarma ekiplerinin yeni yılını tebrik ederek görevlerinde kolaylıklar diledi. Covid-19 koronavirüs salgını nedeniyle ilimiz ve ülkemizin zorlu bir süreçten geçtiğini ifade eden Vali Işık, bu sürecin atlatılabilmesi ve halk sağlığının korunması amacıyla gece gündüz demeden özverili ve fedakârca çalışan polis ve jandarma ekiplerine teşekkür etti.
 
Yılbaşı denetimleri çerçevesinde daha sonra Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesini de ziyaret eden Vali Işık, özellikle Covid-19 sürecinde canlarını ortaya koyarak fedakârca ve özverili bir şekilde görevlerini yürüten sağlık çalışanlarına teşekkür ederek yeni yıllarını tebrik etti ve görevlerinde başarılar diledi. Vali Işık, hastanede karşılaştığı hasta yakınlarıyla da bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
 
Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında hastane bölgesinde açılan acil sağlık hizmetleri istasyonunu da ziyaret ederek İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun ve yetkililerden bilgiler alan Vali Mehmet Alpaslan Işık, ziyaretlerini daha sonra Belediye İtfaiye Müdürlüğü sürdürdü.
 
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve müdürlük personeli tarafından karşılanan Vali Işık, kurum binasında bir süre incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yeni yıllarını tebrik ettiği İtfaiye personelinin zor ve kutsal bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Vali Işık, personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.
 
Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın yılbaşı gecesi gerçekleştirdiği ziyaret ve denetimlere; Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin ve İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284