Dünyanın İlk 10 Silah Üreticisinden Karaman’a Tesis!

MEVKA projesi kapsamında Başyayla ilçemizde gençlere iş istihdamı edebilmek amacıylu HUĞLU Silah Kooperatifi ile Başyayla Kaymakamlığı ve Başyayla Belediyesi ortak protokol imzaladı.

Dünyanın İlk 10 Silah Üreticisinden Karaman’a Tesis!

Kaymakam Koray Çelik’in makamında yapılan imza töreninde Kaymakam Koray Çelik, HUĞLU Silah Kooperatifi Başkanı Naci Tanık ve Belediye Başkanı Ahmet İpek üçlü protokol imzaladılar. Atılan imza ile Başyayla’da kurulacak üretim tesisinde gençlerimiz istihdam edilecek, HUĞLU firması kuruluş sürecinde ve devamında gerek malzeme gerekse de teknik destek konularında destekçi ve partner olacak. 

Başyayla Kaymakamlığı yaptığı açıklamada, “MEVKA’ya sunulacak “Üretimde Modelim 3G-Gençlerle Geleceğimiz Güvende” projesine güveniyor, yaratacağı sonuçlarla genç işsizliğe çözüm üretmek bir yana Başyayla’yı bir cazibe merkezi haline getireceğini ümit ediyor, gençler için büyük düşünüyor. Bizlere güvenen ve bu yolda desteğini esirgemeyen, dünyanın ilk 10 silah üreticisi arsında olarak ülkemizi gururlandıran HUĞLU Silah Kooperatifine ve bilhassa Kooperatif Başkanı Sn Naci Tanık’a, ilçemize kendileriyle birlikte teşrif eden Başkan Yardımcısı Ali Karakedik’e ve Üretim Müdürü Enis Hakan Akkaş’a teşekkürlerimizi sunarız.

Ayrıca Projenin yazım aşamasını gece gündüz demeden gerçekleştiren Başyayla İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdulkadir Şeker’e, onun proje ekibinde görevli arkadaşlarımıza ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Mehmet Göksu’ya teşekkür ederiz.” Denildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284