2 Bin 450 Ögrenci Gevher Hatun’lu Olmak Için Ter Döktü

Karaman genelinde hafta sonunda 4-5-6. ve 7. siniflardan yaklasik 2 bin 450 ögrenci Gevher Hatun Koleji ögrencisi olmak için yaristi.

2 Bin 450 Ögrenci Gevher Hatun’lu Olmak Için Ter Döktü

Yeni binasi ile yogun ilgi gören Gevher Hatun koleji farkini yapilan Seviye Tespit Sinavi ile kanitlamis oldu.
Konu ile ilgili açiklama yapan Okul Müdürü Ali Celal Öztan, “Karaman egitimine yön veren okulumuz, her geçen yil büyüyerek egitim ve ögretime devam etmektedir. Bunu yapilan STS sinavimiza olan yogun ilgiden görüyoruz. Bu sinava geçen yil yaklasik 1400 ögrenci katilirken bu sayi bu sene 2450 ögrenci olmustur. Bu karaman halkinin egitim ve kaliteye ne kadar önem verdiginin kanitidir. Gösterilen ilgi bizim sorumlulugumuzu bir kat daha artirmistir. Gelecegimiz için bize emanet ettiginiz yavrularinizi en donanimli sekilde yetistirmek boynumuzun borcudur. Kolejimizde egitim kalitesinin yaninda sosyal aktivitelerin, Ingilizce, drama, proje, olimpiyat, akil oyunlari, tiyatro, orkestra ve sanatsal etkinliklerde önemli çalismalarimizdandir. 5. Siniflarda 17 saat Ingilizce dersi ile yabanci dilde dünya kalitesinde egitim vermekteyiz. Birebir ögrenci rehberligimiz, ilgili ve fedakâr ögretmenlerimiz ile Karamanda yeniliklere öncülük yapan Kolejimiz basarilarina her geçen gün yenilerini ekleyerek çaga ayak uydurmaktadir. Biliyoruz ki yavrularimizin gelecegi çok önemli, bu sorumluk duygusu ile ögrencilerimizin üzerlerine titriyoruz. Yapilan STS sinavina giren bütün ögrencilere basarilar diler, kalitesi ve imkânlari göze alarak bizi tercih edip yogun ilgi gösteren bütün ailelere tesekkürü bir borç bilirim.” dedi
Sinava Katilan 4. Sinif ögrencilerinden Ihsan Güldal “Gevher hatun kolejinde okumayi çok istiyorum. Imkânlari çok güzel. Çok yogun bir katilim var. Arkadaslarimin arasindan basarili olmayi çok istiyorum. Ortaokul benim için çok önemli, bu arada beni yetistiren sinif ögretmenime de tesekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284