2020 LGS Karaman Şampiyonu Babaoğlu Koleji

2020 LGS’de fen lisesine yerleştirmede rekor Babaoğlu Koleji’nin.

2020 LGS Karaman Şampiyonu Babaoğlu Koleji

Babaoğlu Koleji, Karaman’da en yüksek puanla öğrenci alan TOOB Fen Lisesine en fazla öğrenci yerleştiren okul oldu. TOOB Fen Lisesine girmeyi hak kazanan 43 öğrencisiyle kitlesel başarıda bir rekora da imza atan Babaoğlu Koleji, 2020’de Karaman’da en yüksek puanla öğrenci alan ikinci okul olan İrfan Ataseven Anadolu Lisesine de 34 öğrencisini yerleştirerek eğitimin zirvesindeki yerini adeta bir geleneğe dönüştürdü. 
Türkiye’nin en iyi okullarında Babaoğlu Kolejinin öğrencileri olacak. 
Türkiye’nin aydınlık geleceğini yetiştirmeyi kendine hedef olarak belirleyen Babaoğlu Koleji, Karaman’da 2020 LGS yerleştirmede Türkiye geneli sıralamada ilk 10.000’de en fazla öğrencisi bulunan okul oldu. 
Deneyimli kadrosu, kurumsal yapısıyla; disiplinli, sistemli ve özverili çalışmalarla öğrencilerine çağdaş dünyanın gerekleri doğrultusunda eğitim veren Babaoğlu Koleji, 2020 LGS 1.sini, Türkiye’nin en köklü ve en başarılı okullarından olan “Kabataş Erkek Lisesi”ne yerleştirdi. Yine ilk üçte yer alan bir öğrencisi, Türkiye’deki en başarılı liseler sıralamasında ilk beşte yer alan “İstanbul Atatürk Fen Lisesi”ni kazandı. 3 öğrenci ise Konya Meram Fen Lisesine yerleşerek, okulunu yerleştirmede de zirveye taşıdı. 
Ayrıca Kayseri Fen Lisesi, Ankara Atatürk Anadolu Lisesi, İzmir Atatürk Lisesi, Mersin Fen Lisesi, Manavgat Fen Lisesi, Ankara Atatürk Anadolu Lisesi, Antalya Fen Lisesi gibi Türkiye’nin seçkin okullarına yerleştirdi.
 Babaoğlu Koleji, net rakamlarla Karaman’ın tartışmasız en iyi okulu… 
Babaoğlu Eğitim Kurumları, eğitim-öğretim süreci boyunca hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan öğretmenlerine; kararlılıkla, umutla, arzuyla çalışan öğrencilerine ve her konuda destek olan öğrenci velilerine teşekkürü bir borç bilir.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2020, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284