2021-2022 Yılsonu Toplantısı Yapıldı

2021-2022 eğitim öğretim yılının tamamlanmasının ardından İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan'ın başkanlığında, okul ve kurum yöneticileriyle yılsonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

2021-2022 Yılsonu Toplantısı Yapıldı

İl Millî Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Göç İdaresi Müdürü Ahmet Öner, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt ve İsmail Kılınç ile şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

İl Göç İdaresi Müdürü Ahmet Öner'in ilimizdeki göçmen durumuna ilişkin bilgilendirmesi ile başlayan toplantıda yabancı uyruklu öğrenciler ve ailelerine ilişkin konularda bilgiler verildi. Konu ile ilgili okul yöneticilerinin sorularına cevaplandırıldı.

Ardından 2021-2022 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen eğitim öğretim çalışmaları ile ilgili video gösterimi sonrasında İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan tamamlanan eğitim öğretim yılının genel bir değerlendirmesini yaptı.

Salgın sonrasında yürütülen eğitim öğretim çalışmaları, yıl boyunca gerçekleştirilen Temel Eğitimde 10 Bin Okul, Kütüphanesiz Okul Kalmasın, Çevre Dostu 1.000 Okul projeleri kapsamında yapılan çalışmaların ele alındığı toplantıda İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan ve okullarda uygulanan projeler değerlendirildi.

Mesleki Eğitim Merkezi Programı kapsamında sene boyunca yapılan çalışmaların görüşüldüğü toplantıda, yaz döneminde sürdürülecek çalışmalar ile Mesleki Eğitim Merkezi programının tanıtımına ilişkin yapılması gerekenler ele alınıp değerlendirildi.

Okul Öncesi eğitimin yaygınlaştırılması kapsamında yapılan çalışmalar ile bu kapsamda yaz döneminde yapılacak çalışmaların görüşüldüğü toplantı, şube müdürlerinin sorumlu oldukları bölümlerle ilgili yürütülen iş ve işlemler doğrultusunda yaz döneminde yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgiler verilmesinin ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284