3. ÖYP Istisare Toplantisi Istanbul’da Yapildi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) yetkilileri Ögretim Üyesi Yetistirme Programi (ÖYP) kapsaminda arastirma görevlileriyle üçüncü ve son toplantisini yapti.

3. ÖYP Istisare Toplantisi Istanbul’da Yapildi
Istanbul Üniversitesi Rektörlük Binasi Toplanti Salonunda 14 Subat Persembe günü saat 13.00’te gerçeklestirilen toplantiya Marmara Bölgesinde bulunan üniversitelerde lisansüstü ögrenim gören KMÜ’lü 22 arastirma görevlisi katildi.
Toplanti KMÜ Rektör Yardimcisi ve ÖYP Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Karatas’in baskanliginda, Edebiyat Fakültesi Dekani Prof. Dr. Turan Karatas, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Osman Çevik ve Saglik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Sahin’in katilimiyla gerçeklestirildi.
Arastirma görevlileri, genel anlamda çok büyük sikintilar yasamadiklarini belirterek, çalismalarini gerçeklestirirken ekipman saglanmasi konusunda sorunlar yasadiklarini ifade ettiler. Toplantida konusulan konular uyum sorunu, ÖYP bütçesi, ödenek kullanimi ve finansal destek gibi basliklar altinda toplandi.
Prof. Dr. Mehmet Karatas konusmasinda, yaptiklari bu son toplantiyla beraber KMÜ bünyesinde bulunan ÖYP kapsamindaki yaklasik 100 arastirma görevlisiyle yüz yüze görüsme imkâni bulduklarini söyledi. Karatas, “Hepimiz birer bilim insani olarak kendimizi sürekli gelistirmek zorundayiz. Egitim aldiginiz üniversitelerde kazanacaginiz deneyimleri ileride Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi akademisyenleri ve ögrencilerine aktaracaginizi düsünüyorum.” diye konustu.
Toplantinin sonunda ÖYP’li arastirma görevlileri toplantinin düzenlenmesine olanak saglayan herkese, özellikle de desteklerinden ötürü KMÜ yönetimine tesekkür etti.
Marmara Bölgesindeki KMÜ’lü arastirma görevlilerinin ÖYP kapsaminda ögrenim gördügü üniversiteler sunlar: Uludag Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Yildiz Teknik Üniversitesi, Istanbul Teknik Üniversitesi, Istanbul Üniversitesi, Bogaziçi Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284