49 Bin 236 Ögrencinin Yariyil Tatili Basladi

Karaman’da 49 bin 236 ögrenci yariyil tatiline girdi.

49 Bin 236 Ögrencinin Yariyil Tatili Basladi
2011-2012 egitim-ögretim yilinin ilk yarisinin tamamlanmasi nedeniyle 85. Yil Milli Egemenlik Ilkögretim Okulu’nda karne dagitim töreni düzenlendi. Törene Karaman Valisi Süleyman Kahraman ile Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’da katildi.
Karne dagitim töreninde konusan Milli Egitim Müdürü Aksoy, temennilerinin çocuklarin iyi bir yariyil tatili geçirmeleri oldugunu belirtti.
Vali Süleyman Kahraman’da yogun geçen ilk yarida ögretmen ve ögrencilerin çok yoruldugunu ve 15 gün sürecek yariyil tatilinin onlarin dinlenmesi için bir firsat olacagini belirterek, “Ögrencilerimizin kimisi üzüldü, kimisi sevindi. Karnesinde zayif notu olan ögrencilerin üzülmesin. Kötü olan notlarini ikinci dönem çalisarak yükseltebilirler. Velilerimize de burada büyük is düsüyor. Çocuklarini düsük not aldiklari için azarlayip üzmesinler. Ikinci dönem bunu telafi edebilirler. Ben buradan tüm ögretmen ve ögrencilerimize iyi bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.
Daha sonra Vali Kahraman ve Milli Egitim Müdürü Aksoy, ögrencilere karnelerinin yaninda yariyil tatilinde okumalari için kitap hediye ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284