Açıköğretim Fakültesinde İkinci Üniversite Program Başvuruları Başladı

Açıköğretim Fakültesi Karaman Şubesi İkinci Üniversite başvuruları nedeniyle 15 Eylül 2018 Cumartesi günü de hizmet verecek.

Açıköğretim Fakültesinde İkinci Üniversite Program Başvuruları Başladı

 

Herhangi bir yükseköğretim kurumunun 4 yıllık lisans ve 2 yıllık önlisans programlarında eğitimine devam etmekte olan öğrenciler ile bu programlardan mezun olanların, açık öğretim sistemi ile yürütülmekte olan programlara, mevcut okudukları veya mezun oldukları programlardan farklı olmak kaydıyla, üniversite sınavına girmeden kayıt yaptırarak öğrenimlerine devam etmelerine imkân sağlayan ikinci üniversite kayıt başvuruları 11 Eylül 2018 tarihinde başladı.

21 Eylül 2018 Cuma günü mesai bitimi ile sona erecek olan ikinci üniversite başvuruları //aof.anadolu.edu.tr adresinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı “İkinci Üniversite” linkine tıklanarak yapılabilecek. Adaylar daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra Molla Fenari Caddesi Baloğlu Camii arkasında bulunan Açıköğretim Fakültesi Karaman Şubesinden kayıt işlemlerini tamamlayacaklar.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2018, 18:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284