Aday Ögretmenler Hazirlayici Egitim Kursunu Tamamladi

Ilimizde 2011–2012 egitim-ögretim yilinda göreve baslayan ögretmenler Hazirlayici Egitim kursunu basariyla tamamladilar.

Aday Ögretmenler Hazirlayici Egitim Kursunu Tamamladi
Hazirlayici Egitim Kursuna il merkezinden 47 Ermenek ilçesinden 54 ögretmen katildi. 21 Ocak’ta baslayan adaylik egitim kursunun ikinci etabinda 120 saatlik Hazirlayici Egitim Kursu verildi.
Kursu basariyla tamamlayan ögretmenlere Karaman Egitim Gönüllüleri Dernegince yemek verildi. Düzenlenen yemege Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Müdür Yardimcilari Hasan Hüseyin Oduncu, Selmani Karaçam Sube Müdürlerinden Ömer Kiliç, Abdülkerim Çömçe, M.Akif Duman, Egitim Gönüllüleri Dernegi Baskani Yahya Okçü, okul müdürleri ve ögretmenler katildi.
Açilis konusmasini yapan Sube Müdürü Abdülkerim Çömçe, “Ögretmen arkadaslarimiz basariyla kurslari tamamlamislardir. Kurs süresince gösterdikleri gayret ve çabadan dolayi hepsini kutluyor basarilarinin devamini diliyorum”dedi.
Karaman Egitim Gönüllüleri Derneginin Dernek Baskani Yahya Okçü yaptigi konusmada, “Karaman Egitim Gönüllüleri Dernegi, egitim gönüllüsü ögretmenlerin bir araya gelmesiyle tesekkül etmis bir gönüllüler dernegidir. Dernegimiz, açtigi yetistirme kurslari ile ögrencilerimize hizmet verdigi gibi ayni zamanda düzenledigi kurslar ile ögretmenlerimizin kendilerini daha donanimli hale getirmesine yardimci olmaktadir. Ayrica, dernegimiz düzenledigi sosyal ve kültürel faaliyetler ile Karaman egitim ve kültürüne katki saglamak için çalismalarina araliksiz devam etmektedir. Meslege yeni baslayan egitimci arkadaslarimizla bir araya gelmek, onlarla kaynasmak için düzenledigimiz yemege katilimlarinizdan dolayi basta Il Milli Egitim Müdürümüz olmak üzere herkese tesekkür ediyorum”dedi.
Karaman Egitim Gönüllüleri Dernegine, gönülden yaptiklari bu davet için tesekkür eden Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, “Egitimin basariya ulasmasinin en büyük sirri gönülden gelen bir hareket olmasidir. Iste egitim gönüllüsü ögretmenlerimizin bir araya gelmesiyle tesekkül eden Karaman Egitim Gönüllüleri Dernegi de gönülden faaliyetleri ile herkesin gönlünü kazanmayi basarmis derneklerimizden birisidir. Meslegin baharinda genç ögretmenlerimizi unutmayarak onlara gönüllerini açmislardir. Bu nedenle ben Karaman Egitim Gönüllüleri Dernegini ve Hazirlayici Egitim Kursunu basariyla tamamlayan Türk milli egitimine uzun yillar hizmet edecek; vatanini milletini seven, ögrenme aski, sevkiyle dolu nesiller yetistirecek olan ögretmenlerimizi simdiden tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284