Anadolu Ögretmen Lisesi Ögrencilerinden Depremzedeler Için Örnek Davranis

Anadolu Ögretmen Lisesi ögrencileri Van’da meydana gelen depreme duyarsiz kalmayarak depremzedeler için yardim kampanyasi baslattilar.

Anadolu Ögretmen Lisesi Ögrencilerinden Depremzedeler Için Örnek Davranis
Ögrenciler ve okul idaresi okulda kermes düzenleyerek buradan elden edilen gelirle ihtiyaç sahibi vatandaslarimiza dagitilmak üzere gida paketleri, battaniye, katalitik sobalar, çocuk mamalari paketleri hazirladilar. Hazirlanan yardimlarin gönderilmesinde yapilan törene Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Müdür yardimcilari Selmani Karaçam, Hasan Erkan Anadolu Ögretmen Lisesi Müdürü Ömer Sungar, okul ögretmenleri ve ögrenciler katildi.
Okul Müdürü Ömer Sungar konusmasinda,”Ögrencimiz depremzedeler için girisimde bulunarak kermes düzenleyip yardim topladilar. Ögrencilerimizin böyle örnek bir davranis sergiledikleri için basta ögretmenlerimiz olmak üzere ögrencilerimize ve ögrenci velilerimize huzurlarinizda çok tesekkür ediyorum” dedi.
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, “Anadolu Ögretmen Lisesi Ögrencilerinin örnek davranislari egitim camiamizda gururla karsiladigimiz bir davranis modeli olmustur. Ögrencilerin daha bu yaslarda organize olarak yardimsever hale gelmeleri, kendi imkânlariyla depremzedeler için yardiminda bulunmalari bir insanlik örnegi olmustur. Bu organizasyonu düzenleyen basta okul müdürümüz olmak üzere gençlerimize, onlardan desteklerini esirgemeyen, ögretmen ve ögrenci velilerimize bu özverili davranislarindan dolayi kutluyor, çalismalarinda basarilar diliyorum " dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284