Babaoglu Koleji 14. Mezunlarini Ugurladi

Özel Babaoglu Ilkögretim Kurumlari, geleneksel “ Mezuniyet Gecesi”nin 14.’sünü düzenledi. Grand Karaman Otel’ de yapilan programa Vali Murat Koca, Garnizon Komutani Jandarma Kidemli Albay Mustafa Akis, Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen, Bifa A.S. Yönetim Kurulu Baskani Necati Babaoglu, Belediye Meclisi Baskan Vekili Ali Konukseven, Özel Babaoglu Ilkögretim Kurumlari Kurucu Temsilcisi Hilmi Erdogdu, ögrenci velileri, ögrenciler ve davetliler katildi.

Babaoglu Koleji 14. Mezunlarini Ugurladi

Program, yemek ikraminin ardindan, 8. sinif ögrencilerine plaketlerinin verilmesiyle devam etti. Protokol üyeleri ve ögretmenlerinin elinden plaketlerini alan ögrenciler, Babaoglu Koleji’nin 14. mezunlari oldular.
Gecede açis konusmasiyla davetlilere seslenen okul müdürü Mustafa Ün, “5 Eylül 2000 tarihinde baslayan egitim maratonumuz, bugün 14. yilini tamamlamistir. 14. mezuniyet gecemizde, basarilarimizi kat kat artirmanin vermis oldugu gurur ve ögrencilerimizi bir üst egitime hazir etmenin sevinciyle karsinizdayiz. Özel Babaoglu ailesi olarak bugün, 8. siniftan mezun olan 55 ögrencimizin mutlu, ayni zamanda hüzünlü gecesinde sizlerle bir araya geldik. Mezun olan ögrencilerimizle ne kadar gurur duysak, ne kadar gurur duysaniz azdir. Zira, bu yavrularimiz hem davranislariyla hem de akademik basarilariyla okulumuzun, Türkiye’nin en iyi okullari arasina girmesini saglamistir. Okulumuz son dört yildir SBS’ lere damgasini vurarak, hem Karaman’in zirvesinde, hem de Türkiye’nin en iyi 100 okulu arasinda yerini saglamlastirmistir. Bu yil yapilan TEOG sinavlarinda da ögrencilerimiz, okulumuzu yine en üst siraya tasidi. Ilkokul binamiz, spor salonumuz ve yapimi devam eden konferans salonumuz ile mevcut alanlarimizi adeta bir kampüs haline getirdik. Ögrencilerimize en iyi imkanlari sunarak egitim kalitemizi daha da artirdik. Çocuklarimizin yetistirilmesinde bizlere destegini esirgemeyen BIFA Bisküvi A.S. Onursal Baskani Sayin Yilmaz Babaoglu’na, Yönetim Kurulu Baskani Sayin Necati Babaoglu’na ve BIFA ailesine, siz degerli anne babalara, okul aile birligi üyelerine, hiçbir fedakarliktan kaçinmayan ögretmen arkadaslarim ve okul çalisanlarina tesekkür ederim” dedi.
Davetlilere yemek ve diger ikramlarin yapildigi gecede, Babaoglu Marsi esliginde kepler havaya atildi. Mezuniyet gecesi, ögrenci ve ögretmenlerin eglenceleriyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284