Babaoglu Koleji, Cambridge Is Birligi

Babaoglu Koleji’nden egitime dev bir yatirim daha. Babaoglu Koleji’nde Ingilizce artik dünya standartlarinda ögrenilecek. Cambridge Üniversitesi Yayinlari ve Babaoglu Koleji arasinda proje protokolü imzalandi.

Babaoglu Koleji, Cambridge Is Birligi

Her ilde gerekli sartlari tasiyan sadece bir okula uygulanan “Cambridge Complete Solutions Schools” projesi, Karaman’da Babaoglu Koleji’ni seçti. Cambridge Üniversitesi Yayinlari Genel Müdür Yardimcisi Adnan Ipek Karaman’da ve Babaoglu Koleji’nde olmaktan büyük mutluluk duydugunu, Türkiye’nin sayili okullari arasinda yer alan bir kurumla isbirligi yapmanin kendilerini memnun ettigini belirtti.
Ipek ile protokolü imzalayan okul müdürü Mustafa Ün, “Babaoglu Koleji ögrencileri artik dünya standartlarinda Ingilizce ögrenim görecek. Ilimizde, Cambridge Üniversitesi Yayinlari’nin ilk ve tek proje okuluyuz. Cambridge University Press bu uygulamayi her ilde sadece bir okula uygun görüyor. Ülke çapinda belirli sayi ve kriterleri tasiyan okullara kismet oluyor. Eylül ayindan itibaren bu uygulama çerçevesinde baslayan Ingilizce derslerimizde, dünyanin en iyi üç yayinindan birinin kilavuzlugu esliginde faaliyetlerimizi sürdürecegiz. Babaoglu Egitim Kurumlari’ndan mezun olan ögrenciler Ingilizceyi konusarak mezun olacaklar. Ayrica yapilacak olan ESOL sinavlarinin da dünya çapinda geçerliligi var. Bu proje ile 'uygulayarak ve yasayarak ögrenme', her türlü doküman destegi, hizmet içi egitim, ögretmenlerimizin egitimi, velilerimize seminer ve her türlü destegi Cambridge University Press bize saglayacak. Bu uygulama sonunda, kurum olarak yaptigimiz atilimlarin karsiligini ögrencilerimizde görmek tek hedefimizdir. Bu yil, ilkokul binamiz ve spor salonumuzla tam bir kampüs havasinin yasanacagi kurumlarimizda, çagimizin ve neslimizin ihtiyaçlarini da göz önünde bulundurduk. Kurumlarimiza bu imkanlari saglayan Bifa A.S. Onursal Baskani Sayin Yilmaz Babaoglu ve Yönetim Kurulu Baskani Sayin Necati Babaoglu’na, Kurucu Temsilcimiz Sayin Hilmi Erdogdu’ya, Cambridge Üniversitesi Yayinlari Genel Müdür Yardimcisi Sayin Adnan Ipek’e, Bölge Temsilcisi Sinan Gündogdu’ya, Egitim Danismani Kutluhan Yildiz’a, Dünya Gazetesi’nden Sayin Çetin Yolcu’ya, Karaman Bayii Sayin Hüseyin Çakir’a, idareci ve Ingilizce ögretmeni arkadaslarima çok tesekkür eder; ögrencilerimize ve velilerimize hayirli ugurlu olmasini temenni ederim.” dedi.
Daha sonra, hazirlanan protokol imzalandi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284