Babaoglu Koleji’ Nden Cerit Ve Piri Reis’e Destek

Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan baslatilan “Kardes Okul Projesi” kapsaminda, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Selmani Karaçam, Özel Babaoglu Ilkögretim Okulu 5. Sinif ögrencileri, ögretmenleri ve okul-aile birligi üyeleri, Cerit Ilkögretim Okulu’nu ziyaret etti.

Babaoglu Koleji’ Nden Cerit Ve Piri Reis’e Destek
Özel Babaoglu Ilkögretim Okulu ögrencileri, kardes okuldaki ögrencilere giyecek, kitap ve gida yardiminda bulundular. Cerit Köyü Ilkögretim Okulu ögrencileri ve ögretmeni ziyaretten duyduklari memnuniyeti dile getirdiler.
Okul müdürü Hilmi Erdogdu, “Ögrencilerimiz, zor sartlar altinda ögrenim gören kardeslerini ziyaret ettiler. Imkânlari kisitli olan arkadaslarina, maddi manevi destek oldular. Yardimlasma ve paylasma, okullarda küçük yaslarda verilmesi gereken degerlerdir. Il Milli Egitim Müdürlügümüz, bize ve ögrencilerimize bu degerleri tekrar hatirlatmis oldu. Projede emegi geçenlere tesekkür ederim” dedi.
Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Selmani Karaçam, “Kardes Okul “projesi kapsaminda okullarimizin birbirlerini ziyaretinden oldukça memnun kaldiklarini belirtti. Karaçam; “Bu kardeslik çalismalarinin ilimizde ögrenciler arasinda dostluk ve kardeslige vesile oldugunu inaniyorum. Bu dostlugu sadece egitim alaninda degil daha da genisleterek baska alanlarda da devam etmesini, kardesligimizin uzun yillar devam etmesini temenni ediyorum” dedi.
Ayrica, Babaoglu Koleji ögrencileri, topladiklari yaklasik 50 kg. mavi kapagi da Piri Reis Ilkögretim Okulu’na teslim ederek, engelli kardeslerine tekerlekli sandalye alimina destek verdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284