Babaoglu Koleji’ Nin Sinavi 6 Nisan’da

Özel Babaoglu Ortaokulu hafta sonu Karaman genelinde sinav yapacak.

Babaoglu Koleji’ Nin Sinavi 6 Nisan’da
Konuyla ilgili bilgi veren okul müdürü Mustafa Ün, “Her yil yaptigimiz sinavla ögrencilerin Babaoglu ayricaligindan yararlanmalarini sagliyoruz. Sinava katilan ögrencilerimizin basarilarini çesitli indirimlerle ödüllendiriyoruz. 6 Nisan 2013 Cumartesi günü yapilacak sinava ilimiz ilkögretim okullarinin 4. 5. 6. ve 7. sinifina giden her ögrenci katilabilecektir. Sinava girecek olan bütün ögrencilere basarilar dilerim. “ dedi.
SINAV SAATLERI
Sinav, 4. siniflar için saat 16.00’ da, 5. siniflar için saat 14.00’ te, 6. siniflar için 12.00’de, 7. siniflar için saat 09.30’ da yapilacaktir. Sinavlarin sonuçlarina göre dereceye giren ögrenciler, önümüzdeki dönem için, ücretsiz ögrenim görecek veya % 75 , %50 , %30 , %20 , %10 ve %5 indirimli fiyatlardan yararlanabilecek.
BASVURU
Sinava kayit yaptirmak isteyen ögrenciler www.ozelbabaoglu.k12.tr adresinden, Ugur Dershanesi’nden veya okulumuzdan kayit yaptirabilirler. Ayrica kayit yaptirmayan ögrenciler de sinav saatinde gelip sinava girebileceklerdir.
ULASIM
6 Nisan 2013 Cumartesi günü her sinav saatinden önce Ugur Dershanesi, Vali Ali Akan Ilkokulu, Yilmaz Babaoglu Ilkögretim Okulu ve Toki’ konutlarindan servislerle saglanacaktir. Servisler ücretsiz olup sinav bitiminde ögrenciler tekrar hareket ettikleri bölgeye birakilacaktir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284