Babaoglu Koleji Romanya Yolcusu

Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlari çerçevesinde hazirlamis olduklari Comenius Projeleri ulusal ajans tarafindan 2. kez kabul edilen Babaoglu Koleji, Romanya’ ya gidiyor.

Babaoglu Koleji Romanya Yolcusu

Özel Babaoglu Ilkögretim Kurumlari Müdürü Mustafa Ün ve Proje Koordinatörü Adem Özler, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu makaminda ziyaret ederek projeleri hakkinda bilgi verdiler.
Ziyarette Babaoglu Koleji Müdürü Mustafa Ün, “Kisa adi “RED BALL” olan projemiz kapsaminda okulumuz Romanya’ nin Satu-Mare kentine gidecek. Burada yapacagimiz toplantida, yaygin egitim ve informal egitimin gelistirilmesi, dünyada göç ve iltica konulari hakkinda work-shop çalismalarinda bulunacagiz. Ayrica yöresel damak tatlari ve yöresel müzik kültürleri de çalismalarimiz arasinda yer alacak.” dedi.
Babaoglu Koleji Proje ekibini agirlamaktan dolayi memnuniyetini dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu yaptigi açiklamada: “Farkli kültürlerin bir araya gelerek, ülkeler arasi var olan önyargilari kaldirmaya yönelik yapmis olduklari çalismalari takdirle izlemekteyiz. Okullarimizin AB projeleri kapsaminda yapmis olduklari etkinlikleri takdirle izliyoruz. Özel Babaoglu Ilkögretim Kurumlarinin da 2. kez kabul edilen projeleri RED BALL ile kaynastirma egitimi konusunda proje ortaklarina büyük fayda saglayacagini düsünüyoruz. Okullarimizin proje faaliyetlerine katilmalari bizi fazlasi ile mutlu etmektedir. Bu tür proje çalismalari ile okullarimiz hem ülkeler arasi dostluk ve baris köprüleri olusturulmasina katkida bulunulmakta hem de egitim alaninda karsilikli iyi uygulamalari transfer etme sansina sahip olmaktadirlar. Bu anlamli projeyi hazirlayan Babaoglu Kolejinin idareci ve ögretmenlerine tesekkür ediyor, basarilar diliyorum.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284