Babaoglu’ndan 11.11.11 Etkinligi

Sayisal olarak yüz yilda bir yasanan 11.11.11 tarihi nedeniyle, Özel Babaoglu Ilkögretim Okulu’nda da sira disi uygulamalar gerçeklestirildi.

Babaoglu’ndan 11.11.11 Etkinligi
Okulun kurulusunun 11. yili olmasi ve ayni zamanda 10 Kasim Atatürk Haftasi olmasi, Babaoglu Koleji’ndeki etkinligi anlamli hale getirdi.
11.11.2011 tarihinde, 11. yilda, okul kapisindan giris yapan 11. ögrenciye, okul numarasinin son iki rakami 11 olan ögrencilere ve saatler 11.11’i gösterirken o an okulda bulunan ögrenci velisine, hediyeler vererek günün anlamiyla bütünlesen bir etkinlik yapti. Etkinlikten haberi olmayan sansli olan ögrenciler, karsilastiklari sürprizden dolayi mutlu olduklarini dile getirdiler. Ögrenci velileri ise; basarilariyla Türkiye’nin en iyi okullari arasinda yer alan Babaoglu Koleji’nin, farkliligini bir kez daha gösterdigini, yapilan çesitli faaliyetlerden dolayi memnuniyetlerini dile getirdiler.
Verilen ödüllerin ardindan konusan okul müdürü Hilmi Erdogdu “Sayisiz basarilarla geride biraktigimiz onbir yili, çesitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyoruz. 11. Yilimizda, 100 yilda bir yasanan tarihte ve Atatürk’ü Anma Haftasi’nda, güncel bir konunun farkli bir etkinlikle kalici olmasini amaçladik. Ögrencilerimizi ve velilerimizi bu günün anlamina uygun hediyelerle ödüllendirdik. Sadece egiten ve ögreten degil ayni zamanda yol gösteren bir kurum olarak, yolumuzda güçlü adimlarla ilerliyoruz. Egitim ögretimde farkli ve öncü bir kurum olmayi sürdürecegiz. Ayrica, ölümünün 73. yilinda M. Kemal Atatürk’ü saygiyla anar, onun bize verdigi hediye olan Türkiye Cumhuriyeti’ni yasatacak gençlere, derslerinde basarilar dilerim” dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284