Basari Koleji Mezunlarini Ugurladi

Basari Koleji 2013–2014 egitim ögretim yili sonunda 8. Siniflarini Demosan Otelde yapilan harika bir mezuniyet töreniyle ugurladi.

Basari Koleji Mezunlarini Ugurladi

Yapilan mezuniyet programi yenilen aksam yemegi ile basladi. Devaminda Okul Müdürü Mehmet Cosar’in konusmasi ve veliler adina Hülya Askin Balci’nin konusmasi ile program devam etti. Ögrenciler için hazirlanmis olan sunum izlenirken ögrenciler ve velileri hem neseli anlar yasarken hem de yer yer duygulandilar. Program 8. sinif ögrencileri adina Enes Kaan Gökbelen ve Yasar Koçak’in 7. sinif ögrencileri adina Serife Hesna Kurt ve Aysenur Coskun'a Bayrak devir teslimi ile devam etti.
Daha sonra okul birincisi Enes Kaan Gökbelen mezuniyet kütügüne isimligini çakti ve plaketini Vali Yardimcisi Muammer Balci’dan aldi. Okul ikincisi Yasar Koçak Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu'ndan ve okul üçüncüsü Mesude Betül Bayindir ise Il Milli Egitim Sube Müdürü Abdurrahman Kurt'un ellerinden plaketlerini aldilar. Sinif rehber ögretmenlerinin ögrencilere verdikleri diplomalarin ardindan söyledikleri sarkilarla programin sonuna gelindi. Programin son bölümünde ise ögrenciler keplerini havaya atarak mezun olmanin hakli gururunu yasadilar. Ögrencilerin müzikli eglencesinin ardindan mezuniyet programi sona erdi.
Konu ile ilgili açiklama yapan Okul Müdürü Mehmet Cosar; ”Özel Karaman Basari ailesi olarak 8. Siniflarimiza bundan sonraki egitim ögretim hayatinda mutluluk ve basarilar dileyerek mezuniyetlerini kutlariz. Programda emegi geçen ögretmenlerimize, ögrencilerimize ve saygideger velilerimize çok tesekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284